Deputātam brauciens bez OCTA beidzas ar Ls 60 sodu (39)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Policija Saeimas deputātam Andrim Bērziņam (ZZS) par automašīnas vadīšanu bez obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) apdrošināšanas piespriedusi naudas sodu 60 latu apmērā un vienu soda punktu, informēja Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Jau ziņots, ka Saeima 28.janvārī piekrita Bērziņa saukšanai pie administratīvās atbildības par automašīnas vadīšanu bez OCTA apdrošināšanas.

Valsts policijas Galvenā kārtības policijas pārvalde parlamentu informējusi, ka Bērziņš 2009.gada 4.decembrī vadīja savu automašīnu bez obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas, tāpēc viņš tiks saukts pie administratīvās atbildības pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 149.24. panta otrās daļas, kas paredz par neapdrošināta transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 60 līdz 80 latiem.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu