Premjera preses konferencē izceļas konflikts starp TV operatoriem (50)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) preses konferenci gandrīz izbojāja konflikts starp televīzijas operatoriem, kuri "saķērās", cīnoties par labāku kadra leņķi.

Valdības darba gadam veltītā preses konference bija ļoti kupli apmeklēta, un visiem interesentiem konferenču telpā sēdvietas pat nebija pieejamas. TV operatoriem paredzētas vietas aiz sēdošo mugurām, un šodien zāles aizmugurē vienā rindā bija novietotas aptuveni desmit kameras.

Konflikts izcēlās preses konferences vidū, kad viens no operatoriem devās uz zāles priekšgalu un sāka filmēšanu. Viņš aizšķērsoja kadru citam operatoram, kurš, paužot neapmierinātību, devās pie sava kolēģa un, saķerot aiz elkoņa, centās viņu novilkt malā.

Neviena no konfliktējošajām pusēm negribēja piekāpties, sākās neliela grūstīšanās, un tikai pēc Valsts kancelejas un premjera miesassarga iejaukšanās konfliktu izdevās noslāpēt.

Premjers uz notiekošo zālē gan nekādi nereaģēja un ierasti nosvērtajā tonī turpināja stāstīt par valdības darba aktualitātēm.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu