Ogres augstākajā kalnā gaida pastardienu. (53)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien gaidāmi pasaules plūdi – ar tādu pārliecību divi zēni uzkāpuši augstākajā Ogres kalnā. Bruņojušies ar piepūšamo laivu un piepūšamo sievieti, pārtiku un alkoholu, divi Kristapi jau no paša rīta gaida lielo vilni. Viņi ir pārliecināti, ka izglābsies tikai viena trešā daļa no visas cilvēces un starp tiem būs arī viņi.

Neviens jau netic, jo mūsu skaisto rutīnīti nekas nepārraus. Kaut kāds vilnis. Tas viss var sabrukt. Kāršu namiņš sabruks.

Report.: Japānā nolemtajai dienai gatavojoties jau mēnesi. Tur nodibinājušās sektas, kas sludina, ka mūsu zemei tuvojas planēta. Tā izmainīšot zemes gravitāciju un rotāciju, mainīšoties polu izvietojums, kā rezultātā ūdens sāks pārņemt sauszemi. 15. maijā gaidāmie plūdi pārmainīšot visu pasaules karti.

Štati būs apakšā. Visdrošākā vieta Āfrika.

Kas notiks ar Latviju?

Jābūt 60 metru augstumā virs jūras un 160 km no jūras. Tā kā neesam tik tālu, sēžam laivā.

Report.: Zēnus apraudzīt ieradušies arī draugi, bet ne visi viņi ir tādās pašās domās par gaidāmajiem plūdiem

Es viņus par jukušiem uzskatu. Mēs neticam viņiem, esam neticīgie.

Kas to lai zina, ja nu... Neko nevar zināt.

Es ticu, ka tā būs, ceru, ka paņems arī mani laivā.

Report.: Puiši prognozē, ka plūdi atkāpsies tikai pēc aptuveni četrām dienām. 17 un 16 gadus vecajiem Kristapiem izdzīvošanai paņemts arī šņabis, alus, cigaretes un seksuālai apmierināšanai domātā lelle.

Alkoholam daudz kaloriju, tas nodrošinās mūsu uzturu.

Report.: Precīzs laiks neesot paredzams, taču zēni nojauš, ka pulkstenis būs tieši 23 un 23 minūtes, kad viņu laivu izkustinās lielais vilnis.

Viss notiek 23. Pirmo ASV prezidentu novāca 23:23, Černobiļa 23 datumā. 23. datumā pazudīs ūdens un uzkāpsim uz sauszemes. Marinai dzimšanas diena 23. datumā.

Report.: Zēni dzirdējuši baumas, ka plūdu sludinātāju sekta Japānā ir apcietināta, taču viņus tas neskarot. Viņi paši nepieder nekādai reliģiskajai organizācijai un nepieļauj domu, ka plūdus nesagaidīs. Abi Kristapi ir pārliecināti, ka agri vai vēlu tas tomēr notiks.

Komentāri (53)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu