Kravas auto taranē autobusu, izraisa vairākas avārijas un cenšas aizmukt (26)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT ziņas

Svētdien Rīgā uz Brīvības gatves pamatīgi ārdījās kāds kravas automašīnas vadītājs. Pavisam haotiski braukādams viņa vadītais Nissan izraisīja trīs auto avārijas. Vispirms ar satiksmes autobusu un vēlāk arī ar divām vieglajām automašīnām. Saprazdams situācijas nopietnību šoferis mēģināja bēgt, šķērsojot pat tramvaja sliedes. Par laimi neviens cilvēks avārijās nav cietis. Situāciju nofilmējuši aculiecinieki, kuri stāsta, ka tādus skatus bieži negadās redzēt.

Guntars un Regīna svētdienas pēcpusdienā braukuši filmēt zelta rudeni Siguldā. Viņu ceļojums aprāvās vēl Rīgā, Brīvības gatvē, kur bijis pamatīgs sastrēgums.

Guntars Skrapcis, aculiecinieks: „Piebraucām, krustojumā stāvēja autobuss seju sejā saskrējies ar smago automašīnu. Tas tā likās interesanti. Piebraucām maliņā, apstājāmies, nofotografēju un tad pēkšņi tas smagā šoferītis izdomāja, ka kaut kas nav labi un sāka to autobusu taranēt.”

Report.: Kravas auto vadītāja neadekvātā rīcība iemūžināta arī video lentā. Pēc sadursmes ar autobusu šoferis mēģinājis bēgt un saskrējies ar vēl divām automašīnām.

Regīna Skrapce, aculieciniece: „Tad viņš sāka braukt uz tramvaja sliedēm. Ar pirmo piegājienu netrāpīja. Tad viņš apbrauca apkārt un sadūrās ar vienu mašīnu, šoferis mēģināja viņu izvilkt ārā, bet viņš bija ieslēdzies, un tad viņš aizbrauca uz „Super netto” stāvvietu, tur viņš aizķēra vēl vienu mašīnu.”

Report.: Veikala „Super netto” stāvvietā kravas mašīna apgriezās un sāka bēgt citā virzienā. Drīz vien bēgli apturēja Ceļu policija. Vadītāja personība ir noskaidrota. Medicīniskās pārbaudes rāda, ka šoferis alkoholu nav lietojis. Rezultāti par citu narkotisku vielu klātbūtni asinīs būs zināmi tikai desmit dienu laikā.

Aleksandrs Kolosovs, Rīgas pilsētas Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas nodaļas priekšnieka vietnieks: „Savā paskaidrojumā viņš uzrakstīja, ka atradās stresa stāvoklī un savu vainu atzina.”

Report.: Ceļu policija informē, ka šoferis trīs reizes mēģinājis bēgt un arī sods trīskāršojas. Viņam draud autovadītāja apliecības atņemšana uz diviem gadiem un 500 latu naudas sods.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu