No slimnīcas izbēdzis noziedznieks (papildināts) (111)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt ap plkst 5.00 no Garīgās veselības aģentūras Rīgā, Laktas ielā 6, aizbēdzis kāds 26 gadus vecs ieslodzītais. Valsts policijas preses sekretāre Ieva Rekšņa "900 sekundēm" šorīt stāstīja, ka ieslodzītais Bogdans Kancevičs izmucis pa trešā stāva logu, izmantojot sasietus palagus. Noziedznieks nolaidies līdz caurulei, pa kuru izdevies nokļūt aiz iestādes sētas.

10.augustā vīrietis no Rīgas Centrālcietuma uz Garīgās veselības aģentūru nogādāts psihoneiroloģiskās ekspertīzes veikšanai.

Rekšņa atzina, ka aizbēgušais var būt sabiedrībai bīstams un kļūt agresīvs. Viņš bija ģērbies svītrainās biksēs un tumši zilā kreklā, kas ir slimnīcas apģērbs, tāpēc ieslodzītais varētu uzbrukt, lai nomainītu apģērbu.

Šobrīd notiek aktīva noziedznieka meklēšana. Meklēšanā iesaistīti arī dienesta suņi.

Policija lūdz ziņot, ja jums ir kas zināms par izbēgušā atrašanās vietu, taču iesaka nekādā gadījumā nemēģināt aizturēt pašiem.

Bogdanam Kancevičam piespriests deviņu gadu cietumsods par unikālās vēstures vērtības - 1624. gadā darinātās bises zādzību no Liepājas mākslas muzeja. Šo noziegumu Kancevičs izdarīja naktī uz 2005. gada 1. janvāri.

Ir zināmas neskaidrības ar izbēgušā noziedznieka uzvārdu - dažos avotos viņš tiek minēts kā Koncevičs, bet jaunākajā informācijā - kā Kancevičs.

Komentāri (111)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu