Miris prezidenta trusis Leonardo da Vinči jeb Lisis (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piecu gadu vecumā miris Valsts prezidenta Valda Zatlera trusis Leonardo da Vinči jeb Lisis.

Zatlers pieļāvis iespēju, ka trusis nav izturējis stresu, kas bijis saistīts ar pārcelšanos uz jauno dzīvesvietu pēc viņa stāšanās Valsts prezidenta amatā.

Zatlers iepriekš masu medijiem atklājis, ka līdz pusgada vecumam trusis tika saukts par Monu Lizu, jo Zatlera dēls Kārlis pūkainajā radījumā saskatījis "noslēpumainas acis un netveramu smaidu", taču drīz mājiniekiem kļuvis skaidrs, ka no Monas Lizas trusī nebija ne vēsts, un viņš nosaukts par Leonardo da Vinči. Ikdienā gan trusis esot atsaucies uz vārdu Lisis.

Bet šodien arī uzzinājām, ka Valsts prezidenta ģimenē kopš Ziemassvētkiem mīt no ielas paņemts kaķēns, kurš izārstēts un nosaukts par Maksi. Zatlers žurnālistiem pastāstīja, ka sieva Lilita kaķēnu Ziemassvētku laikā nejauši ieraudzījusi uz ielas. Mirstošajam dzīvnieciņam bijušas daudzas kaites, bet nu izdevies viņu atveseļot.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu