Latvijas Mūzikas kanāls sāk veidot LMK TOP20

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šīs nedēļas Latvijas Mūzikas kanāls sāk veidot LMK Aktuālo klipu TOP20.

LMK TOP20 ir šobrīd vienīgais tops pasaulē, kurā ir tikai jaunākie un aktuālākie Latvijas mūziķu videoklipi. Topu veido Latvijas Mūzikas kanāls kopā ar skatītājiem, kuri var balsot par videoklipiem bez maksas www.lmk.lv, kā arī sūtot maksas īsziņas.

Topā iekļūst tikai jaunākie Latvijas Mūzikas kanāla rīcībā nonākušie videoklipi. Tas nozīmē, ka, ienākot jaunam videoklipam, vismazāk balsu ieguvušais klips no topa izkrīt. Topa formāts tiek ierobežots, un tajā vienlaicīgi var būt tikai 20 videoklipi.

Katras nedēļas piektdienā LMK apkopo balsu skaitu un balsošana sākas no jauna. Pirmās desmit vietas no LMK TOP20 iekļūst nedēļas raidījumā LMK TOP10. Nedēļas apkopojumu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā katru dienu plkst. 10:00 un 22:00. Raidījumu LMK TOP10 vada burvīgā Anna Lieckalniņa.

Tādējādi Latvijas Mūzikas kanāls vēlas veicināt jaunu videoklipu veidošanu, kā arī parādīt šā brīža Latvijas mūzikas video aktualitātes un attīstību.

LMK TOP10 (15. februāris - 22. februāris).

VT NP KK Izpildītājs Dziesma

1 1 ▬ Pikaso, Gustavo, R-Viss Esi brīvs

2 7 ▲ 5 Finx Es tev teikšu tā

3 10 ▲ 7 Goran Gora Swim, Robert, swim

4 3 ▼ 1 Elli U Live your life

5 11 ▲ 6 Astro’n’out Tici sev

6 4 ▼ 2 Gain Fast Smaids

7 5 ▼ 2 Tumsa un Ella Satīties, sapīties

8 12 ▲ 4 Jānis Stībelis Glāze piena

9 6 ▼ 3 Double Faced Eels Prāts un sirds

10 13 ▲ 3 A.Ērglis & Cacao Ripoja akmens

VT-vieta topā, NP-nedēļu pirms, KK-kāpums, kritums.

Pikaso, Gustavo un R-Viss kopdarba rezultātā tapusī dziesma un tās videoklips „Esi brīvs” otro nedēļu ir LMK TOP10 pirmajā vietā.

„Videoklips tapa pusgada laikā. Tā režisors ir Pauls Liepa. Lai izstāstītu savu stāstu, izvēlējāmies animāciju, jo tas ir gan lētāk, gan, mūsuprāt, pietiekami saprotami skatītājiem, turklāt Latvijā nemaz nav tik daudz animētu videoklipu,” uzskata Gustavo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu