LPP/LC un TP paziņo par apvienošanos (715)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Tautas partija (TP) un LPP/LC veidos apvienību, lai kopīgi startētu nākamajās Saeimas vēlēšanās. To šodien preses konferencē paziņoja TP priekšsēdētājs Andris Šķēle un LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers.

Iecerēts, ka apvienību veidos cilvēki, kuri iekļāvušies kustībā par "Labu Latviju" kopā ar LPP/LC un "Tautas partiju".

Jau ziņots, ka LPP/LC un TP politiskās apvienības devīze būs (AŠ)².

Apvienības devīzi iecerēts publiskot nākamnedēļ programmas atklāšanā Gulbenē, bet vēlāk līdzīgi pasākumi notikšot arī citās Latvijas pilsētās. Sākotnēji vairākiem partijas biedriem bijuši iebildumi un izbrīns par izraudzīto devīzi, tomēr tā guvusi atbalstu.

Portāls TVNET jau vēstīja, ka TP un LPP/LC apsver iespēju Saeimas vēlēšanās startēt ar kopīgu sarakstu. TP biedrs, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns iepriekš izteicies, ka LPP/LC un TP apvienošanās mērķis būšot "vienota platforma Latvijas ekonomikas atjaunotnei".

Iepriekš Šķēle izteicies - tas saraksts, kurā piedalīsies TP, uzvarēs šajās vēlēšanās.

Tāpat vēstīts, ka TP marta vidū pameta Valda Dombrovska (JL) valdību. Taču divi partijas ministri joprojām strādā valdībā, līdz jaunu ministru atrašanai. Savukārt viens ministrs - Ints Dālderis - TP pameta un patlaban valdībā strādā kā bezpartejiska persona.

Komentāri (715)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu