Dombrovskis tiksies ar Afganistānas prezidentu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (JL) šodien paredzēta tikšanās ar Afganistānas prezidentu Hamidu Karzai, TVNET informēja Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds.

Dombrovskis, ārlietu ministrs Aivis Ronis, Aizsardzības ministrijas izpildsekretārs militāro spēju attīstības jautājumos ģenerālmajors Raimonds Graube un delegācija šodien izlido uz Afganistānas galvaspilsētu Kabulu, kur paredzēta tikšanās ar Afganistānas prezidentu.

Tikšanās laikā tiks pārrunāta pašreizējā situācija Afganistānā, kā arī iespējamā Afganistānas prezidenta dalība gaidāmajā NATO Parlamentārajā asamblejā Rīgā.

Ministru prezidentam arī paredzēta tikšanās ar ISAF komandieri ģenerāli Stenliju Makristālu, kā arī paredzēts apmeklēt Operacionālās padomnieku un sadarbības grupas vienības bāzi "Bostick", kur misiju veic Latvijas karavīri.

TVNET jau ziņoja, ka vakar Dombrovskis ieradās trīs dienu vizītē Afganistānā. Šī ir pirmā reize neatkarīgas Latvijas vēsturē, kad valdības vadītājs apmeklē Latvijas bruņoto spēku starptautisko operāciju ārvalstīs.

Pašreiz Latvijas kontingentā Afganistānā dien 177 karavīri.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu