Lidostā "Rīga" izsludināta un atcelta trauksme (26)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starptautiskajā lidostā "Rīga" šopēcpusdien bija izsludināta trauksme, jo no Berlīnes ielidojošas lidmašīnas ekipāža sniegusi informāciju par tehniskām problēmām. To biznesa portālam "Nozare.lv" apstiprināja lidostas preses sekretārs Mārtiņš Langrāts.

Patlaban ir saņemta informācija, ka trauksme lidostā ir atcelta, kas nozīmē, ka lidmašīna ir nolaidusies. Lidosta detalizētāku informāciju nesniedz, jo lēmumu par trauksmes izsludināšanu pieņem "Latvijas Gaisa satiksme" (LGS) sadarbībā ar konkrēto ekipāžu. Lidostai vien saņem paziņojumu par trauksmes atcelšanu, skaidroja Langrāts.

Viņš lēsa, ka trauksme bijusi izsludināta vien uz kādu pusstundu.

"airBaltic" informē, ka šodien īrētās "BlueLine" lidmašīnas apkalpe, kas "airBatlic" uzdevumā izpildīja reisu Berlīne-Rīga "BT218", pirms nosēšanās Rīgas lidostā informējusi par tehniskām problēmām. Lidostā tika izsludināta trauksme.

"Lidmašīna grafikā noteiktajā laikā plkst.16.30 veica nosēšanos Rīgas lidostā, pasažieri ir izsēdināti un devušies uz bagāžas saņemšanu un tranzīta reisiem Skandināvijā, Baltijā un NVS. Lidmašīnā bija 86 pasažieri un pieci apkalpes locekļi. "airBaltic" patlaban no reisu izpildījušās "BlueLine" pieprasījusi informāciju par tehnisko problēmu," informēja "airBaltic" korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Langrāts iepriekš skaidroja, ka, saņemot šādu signālu, neatkarīgi no tā, kādas - lielākas vai mazākas - problēmas radušās lidaparātam, tiek izsludināta trauksme.

Vienlaikus pagaidām ierastie reisi notiekot bez ierobežojumiem.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu