Jauni odu upuri (48)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/dr_relling

Odi turpina uzbrukumu cilvēkiem. Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā pēdējo dienu laikā aprūpēti vairāki odu sakosti mazuļi. Slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Miķelsone portālam TVNET pastāstīja, ka slimnīcā joprojām turpina ārstēties brīvdienās tur nogādātais bērniņš.

Viņa pavēstīja, ka kopš pirmdienas slimnīcā pēc palīdzības vērsušies divi bērni vecumā līdz pieciem gadiem. Viņiem sniegta medicīniskā palīdzība un viņi palaisti mājās.

Savukārt patlaban slimnīcas speciālisti palīdz kādam odu sakostam bērniņam vecumā līdz četriem gadiem.

Pagaidām nav zināms, vai mazais varēs doties uzreiz mājās, vai arī viņam būs jāārstējas slimnīcā, jo viņam novērota alerģiska reakcija uz odu kodumiem.

Slimnīcā joprojām turpina ārstēšanos brīvdienās ievietotais divgadīgais bērniņš. Viņa veselība uzlabojas, un dakteri saka, ka jau drīz viņš varēšot doties mājās. 

Sakosts bērniņš jau ārstējas slimnīcā

Portāls TVNET jau vēstīja, ka odi apdraud bērnu veselību. Bērnu slimnīcas Neatliekamās palīdzības nodaļā pagājušajā piektdienā, sestdienā un svētdienā vērsās 18 kukaiņu sakosti bērni.

Odu sakostajiem talkā steidz arī ātrā palīdzība. Neatliekamās palīdzības mediķi pagājušajā piektdienā saņēma izsaukumu uz Zemgales reģionu, kur kādu mazuli bija stipri sakoduši odi. Ieradušies pie divus gadus vecā bērniņa, mediķi viņam injicēja nepieciešamās zāles, un viss beidzās veiksmīgi.

Portāls TVNET jau vēstījis par speciālistu atzinumiem, ka odu šogad ir īpaši daudz.

Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu