Imants Kalniņš pievienojas ZZS (254)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Komponists Imants Kalniņš nolēmis pievienoties Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) un iestāties tajā ietilpstošajā "Latvijas Zemnieku savienībā", informēja ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Kalniņš kandidēs arī rudenī gaidāmajās 10.Saeimas vēlēšanās no Rīgas vēlēšanu apgabala.

Kalniņš ir deputāts ar lielu parlamentāro pieredzi. Līdz šim viņš bijis apvienības "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK biedrs.

Pēc Kalniņa pievienošanās ZZS Saeimā izjuks TB/LNNK partijas frakcija, jo saskaņā ar Saeimas kārības rulli frakcijā jābūt vismaz pieciem deputātiem.

Kalniņš nevēlās komentēt savu aiziešanu uz citu partiju un norādīja, ka "to tā dažos teikumos nemaz nevar izstāstīt". Kalniņš sacīja, ka, viņaprāt, TB/LNNK frakcija neizjuks, jo tagad, kopš TB/LNNK izveidojusi apvienību ar "Visu Latvijai!", uz frakciju var pārnākt "Visu Latvijai!" biedrs un ārpusfrakciju deputāts Visvaldis Lācis.

TB/LNNK frakcijas priekšsēdētājs Māris Grīnblats sacīja, ka nav saņēmis nekādu informāciju no Kalniņa par viņa aiziešanu, bet par Lāča uzņemšanu frakcijā vēl būšot jālemj.

Komentāri (254)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu