Banka atņem visu (171)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Esmu varbūt nedaudz ko sajaucis, bet vai tagad banka jau drīkst atņemt visu? Situācija šāda - bija ņemts patēriņa kredīts, bet radās sarežģījumi un tagad tiek maksāts ar parādu tas kredīts.

Un, tā kā alga tiek arī skaitīta tajā bankā (banka "Citadele"), tā nekautrējoties paņem pilnīgi visu avansu, darba zaudēšanas procenta pabalstu, ko maksā valsts, un arī algu praktiski visu savāc, atstājot kontā nepilnus 30 Ls.

Es pat nezinu, kā var cilvēks mēnesi pat uz ielas izdzīvot ar tādu naudu... Nerunājot pat par dzīvokļa īri un citiem maksājumiem.

Vai tiešām valsts pieļauj, ka tā drīkst izrīkoties? Un vai tas maz ir likumīgi? Varbūt kāds var atbildēt man uz šiem jautājumiem, lai zinu kā rīkoties?

Nu jau bomzis


Savukārt "Citadeles" korporatīvo komunikāciju vadītāja Inga Saleniece atturējās komentēt šo situāciju, jo situācija ir neskaidra.

Bet lasītājs sīkāku skaidrojumu uz portāla TVNET jautājumiem nesniedza.

Komentāri (171)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu