Esi TVNET aculiecinieks Saeimas vēlēšanās (40)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Paldies par iesūtītajiem materiāliem par vēlēšanu tematiku ar jūsu pārdomām, reportāžām un foto! Līdz vēlēšanām 2.oktobrī atlicis pavisam maz laika, politisko partiju aktivitāte tūlīt sasniegs savu augstāko punktu. Aicinām tevi kļūt par vēlēšanu dienas novērotāju un nakts reportieri!

Katrās vēlēšanās piedalās EDSO demokrātisko institūciju un cilvēktiesību biroja eksperti, kurus aicinājusi Ārlietu ministrija. Visām startējošām partijām arī būs savi novērotāji vēlēšanu iecirkņos, kas skatīsies uz pirkstiem konkurentiem.

Savukārt mēs vēršamies pie sociāli aktīvās sabiedrības daļas un aicinām tevi sūtīt mums novērojumus foto, video vai teksta formā par notiekošo vēlēšanu iecirkņos un to tuvumā. Nesmādēsim arī kādu pikantu vērojumu, piemēram, kad partijas pulcēsies savos birojos vēlēšanu naktī, lai atzīmētu vai grūtsirdīgi nopūstos ar glāzi rokās.

Tāpat aicinām jūs sūtīt jebkāda veida saturu par vēlēšanu tematiku – dažādo sev pēdējo priekšvēlēšanu nedēļu ar trāpīgu secinājumu vai mirkļa fotonovērojumu, turpinām arī saņemt jūsu pārdomas par partiju reklāmām, programmām, solījumiem. Nepaliec malā un paud savu sabiedrisko nostāju!

Iesaisties arī Tu!

Saeimas vēlēšanu nedēļas nogalē portāla TVNET komanda strādās gan dienu, gan nakti. Piedāvāsim gan reportāžas no vēlēšanu iecirkņiem, gan partiju birojiem. Ar TVNET starpniecību Tu varēsi ielūkoties partiju svinībās visas nakts garumā.

Arī Tev ir iespēja sūtīt portālam savus novērojumus par vēlēšanām! Lūdzu, sūti savas pārdomas, foto vai video materiālus uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv vai izmanto rakstam pievienoto viedokļu iesūtīšanas formu!

Mēs strādāsim visu vēlēšanu nakti!

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu