Munkevica dēls iekārtots darbā "Jūrmalas siltumā" (116)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jūrmalas pašvaldības SIA "Jūrmalas siltums" valdes locekļa amatā piektdien iecelts kukuļdošanā apsūdzētā bijušā mēra Raimonda Munkevica ("Jūrmala – mūsu mājas") dēls Māris Munkevics. To laikrakstam "Diena" apstiprināja Raimonds Munkevics.

25 gadus vecais Māris Munkevics ieguvis bakalaura grādu inženierzinātnēs un maģistra grādu siltumtehnikas nozarē, un tieši profesionālo zināšanu dēļ viņš iecelts amatā, pastāstīja R. Munkevics. M. Munkevica kandidatūru esot virzījis domes Kapitālsabiedrību pārvaldes nodaļas vadītāja p.i. Egmonts Krūmiņš, kurš ir arī domes deputāts no R. Munkevica partijas saraksta.

"Es neesmu nevienam neko uzspiedis, Krūmiņa kungs pats izvēlējās. Man ietekmēt viņa izvēli nebūtu ētiski," izteicās R. Munkevics. Viņš nenoliedza, ka arī citu domes kapitālsabiedrību valdēs iecelti partijas Jūrmala – mūsu mājas biedri, taču nevarēja pateikt, cik tādu ir.

Jūrmalas domes oficiālā informācija liecina, ka SIA Jūrmalas siltums turpmāk vadīs Aivars Krievāns. Izmaiņas notikušas arī citās kapitālsabiedrībās, piemēram, SIA Jūrmalas namsaimnieks atcelts valdes priekšsēdētājs Kaspars Drubazs, viņa vietā iecelts bijušais SIA Jūrmalas siltums valdes priekšsēdētājs Uģis Osis.

Citās kapitālsabiedrībās valdes priekšsēdētāji palikuši iepriekšējie, bet teju visās nomainīti valdes priekšsēdētāja vietnieki un valdes locekļi.

Komentāri (116)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu