Politiķi vēlēšanu rezultātus sagaidīs smalkākās vietās (101)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Vairākas politiskās partijas mainījušas 10.Saeimas vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas vietu. Daļa politiķu un ar viņiem saistītu cilvēku sestdienas vakarā un naktī uzturēsies partiju birojos, bet daļa par pasākuma vietu izvēlējušies viesnīcas un restorānus.

Apvienība "Vienotība" vēlēšanu rezultātus iepriekš bija plānojusi sagaidīt partijas "Jaunais laiks" birojā, jo šīs telpas ir plašākas par "Vienotības" biroju pie Vērmanes dārza.

Taču, tā kā "Vienotības" telpas pieteikušies apmeklēt daudz cilvēku, tad apvienība nolēmusi vēlēšanu rezultātus sagaidīt viesnīcā "Elizabete", portālam TVNET stāstīja apvienības pārstāve Gunda Reire. 

Arī apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK mainījusi vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas vietu. Iepriekš sestdienas vakaru bija plānots pavadīt partijas birojā Jēkaba ielā, taču tagad tas mainīts uz džeza restorānu "Carpe Diem" Meistaru ielā 10, portālam TVNET pavēstīja TB/LNNK preses sekretārs Rolands Pētersons.

Vēl nav izlēmuši, ko darīt

Pēdējās partijas pārstāvji joprojām nav vienojušies, kā pavadīt sestdienas vakaru un nakti. Partijai esot padomā viena konkrēta vieta, kur tās politiķi varētu pulcēties, taču galalēmums joprojām nav pieņemts. Partija savu izvēli varētu darīt zināmu sestdienas rītā, portālam TVNET sacīja partijas sekretāre Zanda Slava.

Burziņu vietas nemaina

Vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas vietu nav mainījis "Saskaņas centrs" - tā pārstāvji atpūtīsies "Balzama bārā" Doma laukumā. Apvienības "Par labu Latviju" pārstāvji vēlēšanu nakti pavadīs viesnīcā "Rīdzene".

Partijas "Daugava - Latvijai" līderis Imants Burvis partijas biedriem pasākumu rīkos savā pirtī Vizbuļu ielā, Jūrmalā. Savukārt partijas "Tautas kontrole" pasākums paredzēts kafejnīcā "Galapunkts KS" Ganību dambī 27.

Bet savos birojos vēlēšanu rezultātus sagaidīs Zaļo un zemnieku savienība (Kalnciema iela 30), "Par prezidentālu republiku" (Baznīcas iela 8-1), apvienība "Atbildība" (Aldaru iela 8), "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (Rūpniecības iela 9), "Ražots Latvijā" (Āgenskalna iela 4-1) un Kristīgi demokrātiskā savienība (Skolas iela 21).

Iesaisties arī tu!

Saeimas vēlēšanās 2.oktobrī arī portāls TVNET strādās gan dienu, gan nakti. Piedāvāsim reportāžas gan no vēlēšanu iecirkņiem, gan partiju birojiem. Ar TVNET starpniecību tu varēsi ielūkoties partiju svinībās visas nakts garumā.

Arī tev ir iespēja sūtīt portālam savus novērojumus par vēlēšanām! Lūdzu, sūti savas pārdomas, foto vai video materiālus uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv vai izmanto rakstam pievienoto viedokļu iesūtīšanas formu!

Komentāri (101)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu