"Swedbank" eksperts konsultē par kreditēšanu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"Swedbank" TVNET lasītājiem piedāvā iespēju uzdot jautājumus par kreditēšanu un līzingu.

TVNET lasītājs jautā: "Šobrīd, kad dzīvokļu cenas ir zemas, sāku domāt par dzīvokļa iegādi, jo pašreiz dzīvokli īrējam. Man un sievai ir patstāvīgs darbs, esam Swedbank klienti. Alga mums katram arī ir normāla un, tā kā īre nav no mazajām, nomaksāt kredīta mēneša maksājumu mums problēmu nebūtu. Vai bankas šobrīd izsniedz kredītus un kāda ir iespēja šobrīd saņemt hipotekāro kredītu?"

Ainars Balcers, Swedbank Privātpersonu finansēšanas daļas Hipotekāro kredītu un līzinga virziena vadītājs: "Swedbank vienmēr ir gatava izsniegt kredītus klientiem, kuriem ir vajadzība un ir izpratne par atbildīgu aizņemšanos."

Ja jums ir regulāri ienākumi, kas tiek pārskaitīti uz kontu bankā, nav parādu kredītiestādēm vai citiem pakalpojumu sniedzējiem, ja esat uzkrājuši līdzekļus pirmajai iemaksai un gatavojaties uzņemties saistības atbilstoši saviem ienākumiem, jums noteikti ir iespējas saņemt kredītu. Dodieties uz tuvāko Swedbank filiāli un konsultējieties ar speciālistu. Lai veicas!

TVNET lasītājs jautā: "Kādai jābūt vidējai algai, lai sāktu domāt par dzīvokļa iegādi uz kredīta?"

Ainars Balcers: "Ikvienam, kurš plāno ņemt hipotekāro kredītu, vajadzētu padomāt gan par mājokļa atrašanās vietu, gan par tā lielumu un iespējamām apsaimniekošanai izmaksām.

Nebūs pareizi, ja, saņemot aizdevumu, nāksies atteikties no pierastā ikdienas komforta – tas būtu tāpat kā nopirkt auto, kam nevarat atļauties ieliet degvielu, vai turpmāk ikdienā pārtikt tikai no makaroniem.

Hipotekārais kredīts ir saistības uz ilgu laiku, tāpēc svarīgi domāt ne tikai par to, cik liela ir alga, bet gan par to, cik daudz esat gatavs maksāt."

Vai arī tev ir ar kreditēšanu un līzingu saistīts jautājums, uz kuru vēlētos saņemt eksperta atbildi? Ja tā, iesūti savu jautājumu automātiskās iesūtīšanas formiņā, kas atrodama lapas labajā stūrī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu