Pirmdienas rītā bez elektrības ir daži desmiti mājsaimniecību (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmdienas rītā bez elektrības ir daži desmiti mājsaimniecību, šorīt telekompānijas LNT rīta raidījumā "900 sekundes" sacīja enerģētikas uzņēmuma AS "Latvenergo" pārstāvis Andris Siksnis.

Tuvāko dienu laikā arī tās tikšot pieslēgtas pie elektrības, sacīja Siksnis.

Kā informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļā, Nacionālie bruņotie spēki šodien turpina atbalstīt "Latvenergo", nodrošinot montierus ar vismaz četriem visurgājējiem "BV-206".

Savukārt vakar elektroenerģijas padeves atjaunošanas darbos tika iesaistīti 11 visurgājēji un 20 zemessargi no 2.Zemessardzes novada Preiļu, Ludzas, Rēzeknes un Jēkabpils apkaimē, bet sestdien - desmit visurgājēji un 20 zemessargi Preiļu, Ludzas, Rēzeknes un Viļānu apkaimē.

Jau ziņots, ka svētdien pusdienlaikā Latvijas rietumu rajonus sasniedza sniegs, kas vēlāk pārgāja lietū. Vietām Latvijā veidojās stiprs apledojums, kas varēja veicināt koku zaru lūšanu un krišanu uz elektrolīnijām, tās pārraujot.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu