Portālu TVNET iegādājies mediju koncerns "Schibsted" (145)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Interneta portāls TVNET paziņo, ka skandināvu mediju koncerna "Schibsted" filiāle Igaunijā "Schibsted Baltics" kļuvusi par vienīgo īpašnieku interneta medijam TVNET.

"Schibsted Baltics" ir lielākā mediju kompānija Igaunijā

"Investīcijas TVNET.lv ir pirmais "Schibsted" solis Latvijā un būtisks solis, lai stiprinātu koncerna darbību Baltijas interneta tirgū,"

sacīja "Schibsted" pārstāvis Toomas Issak.

Igaunijas "Schibsted Baltics" mediju kompānija darbojas visās mediju sfērās. Igaunijā koncerna ietvaros darbojas valsts lielākais laikraksts "Postimees". Lietuvā koncerns nodrošina ziņas un sludinājumus internetā, kā arī izdod bezmaksas laikrakstus un žurnālus.

Norvēģu mediju koncerns darbojas 26 valstīs

Skandināvu koncerns "Schibsted" ir 1839.gadā dibināta mediju grupa, kura patlaban darbojas 26 pasaules valstīs. Koncerna medijos strādā aptuveni 7500 darbinieku.

Koncernam "Schibsted" pieder tādi pazīstami mediji kā "VG", "Aftenposten", "Aftonbladed" un citi. Daudzi no koncerna dalībniekiem ir Eiropas lielākie interneta mediji un pionieri interneta televīzijas, mobilo un interneta pakalpojumu jomā.

Schibsted piederošie laikraksti ir WikiLeaks izplatītāji

"Schibsted" kā noteicošās uzņēmuma vērtības uzsver mediju redakcionālo neatkarību, kā arī ciešu sadarbību koncerna mediju ietvaros. Viens no apliecinājumiem "Schibsted" augstajiem žurnālistikas standartiem ir fakts, ka

koncernam piederošie laikraksti "Aftenposten" un "Svenska Dagbladet" ir interneta vietnes "WikiLeaks" rīcībā esošās ASV diplomātiskās sarakstes dokumentu izplatītāji.

TVNET šobrīd ir straujāk augošais interneta medijs

TVNET, kurš dibināts 2001.gadā, ir otrs lielākais interneta portāls Latvijā, kuru ik mēnesi apmeklē vairāk nekā 530 000 unikālo lietotāju. Šajos gados TVNET zīmols ir kļuvis par visuzticamāko avotu objektīvu ziņu iegūšanai, vienmēr turot roku uz pulsa visos svarīgākajos pasaules un pašmāju notikumos.

Uzņēmuma pārdošanas procesu veica neatkarīga vadošā investīciju bankas pakalpojumu un finanšu konsultāciju sniedzēja "Prudentia".

Komentāri (145)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu