Motociklists 8 minūtēs izbrauc cauri Rīgai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vidē klejo kāds videomateriāls, kurā vēl nenoskaidrots motociklists 8 minūtēs izbrauc cauri Rīgai - no viena līdz otram galam. Turklāt, uzstādot ātruma rekordu, braucējs pārkāpis neskaitāmus ceļus satiksmes noteikumus, tā trešdien vēstīja LNT raidījums „Degpunktā”.

Šis videomateriāls jau nonācis Satiksmes uzraudzības biroja redzeslokā. Tā kā motociklists pārkāpis daudzus ceļu satiksmes noteikumus, tādējādi apdraudot citus braucējus un gājējus, policija lūdz sabiedrības palīdzību šā vadītāja personības noskaidrošanā.

Satiksmes uzraudzības biroja pārstāvis Andris Locs „Degpunktam” atzina: „Mēs uzskatām, ka šāda braukšana ir ļoti agresīva un apdraud ceļu satiksmes drošību. Tāpēc, ja ir kaut kāda informācija par šo konkrēto vadītāju, lūdzu informēt policiju. Mēs attiecīgi sāksim šīs lietas izmeklēšanu.”

Motociklu piekritējs un tirgotājs Gatis Panavs, būdams „Motofavorīta” pārstāvis, raidījumam izteica asu nosodījumu šādai motocikla vadītāja rīcībai. Viņš pauda cerību, ka šo vadītāju sodīs, jo tāda braukšana uzliekot negatīvu zīmogu pārējiem motobraucējiem.

„Es saku, tas ir debilisms kvadrātā, nu, tas nav normāli. Šajā gadījumā, es uzskatu, ka tas ir nožēlojami - tas ir spļāviens sejā pārējiem motociklistiem, kas kaut cik normāli brauc. Jo atkal sabiedrībai radīsies priekšstats, ka tādi ir visi,” komentēja Panavs.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu