Urbanovičs parakstījis memorandu ar Ķīnas komunistisko partiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Politisko apvienības "Saskaņas centrs" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs vizītē Ķīnā parakstījis memorandu ar Ķīnas komunistisko partiju, TVNET informēja apvienībā.

Urbanovičs piedalījies otrajā Ķīnas-Eiropas politisko partiju forumā, kura temati bija ekonomiskās un sociālās attīstības virzība Ķīnā un Eiropā tuvāko 5-20 gadu laikā, saskarsmes punkti starp Eiropu un Ķīnu: stratēģijas un jaunas sadarbības iespējas, kā arī mūsdienu situācija un nākotnes perspektīvas Ķīnas-Eiropas tirdzniecībā un ekonomiskajā sadarbībā.

Vizītes gaitā Urbanovičs parakstīja Memorandu par sadarbību starp Ķīnas Komunistisko partiju un Latvijas Sociāldemokrātisko partiju "Saskaņa". Memorandā minēts, ka starppartiju sakari ir svarīga sastāvdaļa Ķīnas-Latvijas attiecībās. Tie veicina draudzību starp abu valstu tautām un katras labklājības attīstību.

Abu pušu nolūkos ir veikt regulāru delegāciju apmaiņu, sekmēt divpusīgu tirdzniecības-ekonomisko, humanitāro un starpreģionālo sadarbību, kā arī stimulēt un atbalstīt sadarbības attīstību starp "smadzeņu centriem" un partiju jaunatnes organizācijām, skaidro apvienība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu