Akcija "Daba ienāk pilsētā" raisa rīdzinieku interesi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā, Bastejkalnā, norisinājās akcija "Daba ienāk pilsētā," kas raisīja Rīgas iedzīvotāju un pilsētas viesu, īpaši bērnu, interesi.

Bastejkalnā bija pulcējušies vairāki desmiti bērnu ar vēcākiem, lai ar masku palīdzību pārtaptu dažādos dzīvniekos, kukaiņu un augu tēlos. "Tāpat ikvienam bija iespēja piedalīties "Tetrapakas maciņu veidošanas darbnīcā", kurā desmit minūšu laikā no tetrapakas varēja uztaisīt ērtu un oriģinālu maciņu. Savukārt ar maskēšanās noslēpumiem un dabas vērošanas pamatprincipiem interesentus iepazīstināja Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku brigādes karavīri.

Kā norādīja organizatoru pārstāve, visi bērni pasākumu atstāj ļoti priecīgi, jo bērniem ir patiess prieks piedalīties dažādās aktivitātēs, pārtapt dabas rādībās un nofotografēties dažādos tēlos.

Kā ziņots, pasākums tiek organizēts, svinot viena gada jubileju televīzijas kanālam "Viasat Nature", kas saviem skatītājiem piedāvā augstas kvalitātes izklaidējošus raidījumus, dokumentālās filmas un seriālus par dzīvniekiem un dabu. Akciju televīzijas kanāls "Viasat Nature" organizē sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un biedrību "Homo Ecos".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu