SC: Vēl nav skaidrs, kurš rudenī veidos jauno valdību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vēl nav skaidrs, kurš rudenī veidos jauno valdību, tāpēc vēl nenodibinātās Reformu partijas veidotājam eksprezidentam Valdim Zatleram patlaban ir nelietderīgi nākt klajā ar paziņojumiem par to, ar kurām partijām viņš sadarbosies vai nesadarbosies 11.Saeimā, teica Saeimas "Saskaņas centra" frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Klementjevs.

"Viss izšķirsies parlamenta vēlēšanās septembrī, un tikai tās partijas līderim, kas iegūs vislielāko vēlētāju atbalstu, tiks dota iespēja veidot valdību un izraudzīties sadarbības partnerus," norādīja Klementjevs.

Pēc Klementjeva domām, Zatleram ir tuvredzīgi sākt politisko darbību, "iezīmējot rāmjus", kurus nākotnē var būt grūti pārkāpt.

Arī SC Saeimas deputāts Sergejs Dolgopolovs uzsvēra: ja ir vēlēšanās sadarboties, politiķis nesāk ar ultimātiem. Zatlera izvirzīto noteikumu, ka "Saskaņas centram" būs jāatzīst Latvijas okupācijas fakts, lai 11.Saeimā Reformu partija varētu ar to sadarboties, Dolgopolovs nosauca par priekšlaicīgu.

Savukārt Klementjevs pauda viedokli, ka pirms astoņiem mēnešiem iespējamā SC "slikto zēnu" sadarbība ar "Vienotību" izjuka ne jau okupācijas fakta neatzīšanas dēļ, bet dažādo ekonomisko interešu dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu