Kampars nekandidēs 11.Saeimas vēlēšanās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV "Panorāma"

Kultūras ministre Sarmīte Ēlerte no "Vienotības" saraksta ar pirmo kārtas numuru startēs no Zemgales vēlēšanu apgabala, savukārt Latgalē ar pirmo numuru startēs bijušais Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis. Tā otrdien ziņoja LTV raidījums "Panorāma", atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju.

Pagaidām taktisku apsvērumu dēļ vēl neesot izlemts, kurā vēlēšanu apgabalā tiks izlikti pārējie trīs pirmie kārtas numuri jeb "Vienotības" lokomotīves - premjers Valdis Dombrovskis, atlaistās 10.Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

"Panorāma" informēja, ka esot droši zināms, ka 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanās nekandidēs ekonomikas ministrs Artis Kampars (V). Savukārt viņa partijas biedrs, finanšu ministrs Andris Vilks (V) no Rīgas vēlēšanu apgabala startēšot vēlēšanās ar otro kārtas numuru, bet jurists Andrejs Judins sarakstā būšot trešais.

Tikmēr no nacionālās apvienības kā lokomotīves kandidēs "Visu Latvijai!" partijas pārstāvji. Rīgā pirmais būs Einārs Cilinskis, Vidzemē - Raivis Dzintars. Savukārt Zemgalē - Imants Parādnieks, Kurzemē - Gaidis Bērziņš, bet Latgalē - Inese Laizāne, vēstīja raidījums. Zināms, ka, piemēram, tēvzemietis Juris Dobelis nekandidēs 11.Saeimas vēlēšanās.

Jau vēstīts, ka Centrālā vēlēšanu komisija kā 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu datumu noteikusi 17.septembri.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu