Valdības sēdei šodien sekos vairāki karikatūristi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Ministru kabineta ēkā tika atklāta valdības darbam veltītu karikatūru izstāde, kurā aplūkojami deviņu autoru 36 darbi.

Vienlaikus šīsdienas valdības sēdes darbam sekos vairāki karikatūristi, kuru krēsli novietoti aiz ministru mugurām, un viņi centīsies iemūžināt sēdē notiekošo.

Kā, atklājot izstādi, norādīja premjers Valdis Dombrovskis (V), valdības un politiķu darba neatņemams aspekts ir spēja uztvert kritiku. Karikatūra ir ļoti tiešs un asprātīgs atspoguļojums procesiem valstī, un katrs politiķis var par sevi gan pasmieties, gan arī atsevišķas lietas pārdomāt.

Jau ziņojām, ka izstādei darbus veidojuši karikatūristi Agris Liepiņš, Gatis Šļūka, Ēriks Ošs, Ernests Kļaviņš, Ludmila Bulikina, Jūlija Bulikina, Vadims Solncevs, Sergejs Tjuļeņevs un Romans Vitkovskis.

"Ar šo karikatūru izstādi Valsts kanceleja sāk aktīvu dažādu kultūras un sabiedrības projektu īstenošanu, lai radošā un netradicionālā veidā sabiedrību iepazīstinātu ar valdības darbu. Valsts kanceleja plāno eksponēt ne tikai savas, bet arī citu organizētas izstādes Ministru kabineta telpās," iepriekš norādījusi Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane.

Izstādi varēs apskatīt līdz 1.oktobrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu