Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidāta Edmunda Sprūdža biogrāfija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziņu aģentūra LETA publicē premjera amata kandidāta Valda Dombrovska (V) jaunveidojamās valdības vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidāta Edmunda Sprūdža (ZRP) biogrāfiju.

Sprūdžs dzimis 1980.gada 21.jūnijā. Viņš ir precējies, un tagadējā dzīves vieta viņam ir Mārupes novads.

Vidējo izglītību Sprūdžs ieguvis Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā, no 1998.gada līdz 2003.gadam viņš zinības apguvis biznesa augstskolā "Turība", ko nav pabeidzis, bet 2005.gadā Sprūdžs sāka mācības Cīrihē Roberta Kenedija koledžā.

Darba gaitas Sprūdžs sācis 1996.gadā, darbojoties "Baltijas augstās tehnoloģijas". Viņš strādājis arī "Hansa Business Solutions Latvia", "FirstOffice Latvia", "HansaWorld Latvia", "HansaWorld CIS" un "HansaWorld".

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā Sprūdža 11.Saeimas vēlēšanām iesniegtais karjeras apraksts, vairākos uzņēmums viņš ir valdes loceklis. Valdes loceklis Sprūdžs ir SIA "Satori telpa", Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijā, SIA "Hospitality Service Company", SIA "Experience Hospitality Management", SIA "Experience Cafe", "Hansa Business Consulting", SIA "HansaWorld Latvia", SIA "Burāšana.lv Grupa" un Latvijas Mikro klases jahtu asociācijā.

Sprūdžs ir arī Zatlera Reformu partijas valdes loceklis.

Viņa pārvaldījumā ir zeme un māja Mārupes novadā. Kā parādsaistības uz 11.Seimas vēlēšanām Sprūdžs bija norādījis 241 790 latus un 125 479 eiro (88 187 latus), savukārt uzkrājis Sprūdžs "Swedbank" bija 5058 latus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu