"De facto" Ilze Nagla turpmāk strādās "Ventspils naftā"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijusī "De facto" vadītāja Ilze Nagla pirmdien sāks strādāt "Ventspils naftā", to viņa pastāstījusi intervijā žurnālam "Sestdiena". Viņas pienākums būs vadīt korporatīvās komunikācijas un sabiedriskās attiecības kompānijā un tās uzņēmumos "Latvijas Kuģniecība", "LatRosTrans" un "Ventspils naftas termināls".

Kompānijas birojs atrodas Rīgā, tāpēc uz Ventspili nebūs jāpārceļas, atklāj Nagla.

Viņa arī piebilst, ka lielāka alga nebija galvenais iemesls darba vietas maiņai. Nagla aizvien turpina lasīt lekcijas Latvijas Universitātē (LU) un cer pēc kāda laika palikt LU arī pastāvīgā darbā.

"Pagaidām man vēl ir lauciņi, kuros ir jāizmēģina spēki. "Ventspils nafta" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, un situācija, kurā tās uzņēmumi atrodas, ir izaicinājuma pilni," vērtē Nagla.

Uz norādi, ka kompānijā ir bijušas gana pretrunīgas situācijas, viņa atbild: "Paši uzņēmumi, protams, ir stabili, par to, ka starp akcionāriem bijušas nesaprašanās, savulaik masu medijos ir stāstīts. Man ir svarīgi, lai šīs kompānijas spētu veiksmīgi strādāt un - galu galā - maksātu nodokļus."

Aiziešanu no televīzijas viņa pagaidām nenožēlo. "Ik pa laikam mainu darbu, jo tad, manuprāt, nesaslimstu ar tām kaitēm, kuras cilvēkam var pielipt, ilgi strādājot vienā vietā. Tu sāc sevi pārāk cieši saistīt ar darbavietu, piemēram, ja tā ir televīzija, tad sāc sev šķist pārāk nozīmīgs, zaudē saikni ar realitāti," sprieda Nagla.

Jau vēstīts, Nagla septembra beigās pēc četru gadu darba raidījumā "De facto" aizgāja no Latvijas Televīzijas.

Nagla pametusi LTV

Kā ziņots, Nagla kopš 2007.gada augusta bija viena no Latvijas Televīzijas raidījuma "De facto" veidotājām, bet šo darbu viņa atstāja šā gada septembrī. Pirms tam Nagla bija SIA "Microsoft Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja.

"Ventspils nafta" ir tranzītbiznesa jomā orientēta koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana, naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem, kā arī kuģošanas bizness.

"Ventspils naftas" kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 104 479 519. Kā liecina informācija "NASDAQ OMX Riga" biržā, "Ventspils naftas" īpašnieki ar 49,5% akciju ir "Euromin Holdings" un AS "Latvijas Naftas tranzīts" ar 39,11% akciju.

Uzņēmuma akcijas tiek kotētas biržas Oficiālajā sarakstā.

Biznesa žurnāla "Kapitāls", IBS "Prudentia" un "NASDAQ OMX Riga" 2010.gada pētījumā "101 vērtīgākais Latvijas uzņēmums" "Ventspils nafta" ar uzņēmuma vērtību 66,37 miljoni latu ierindojās 22.vietā. 2009.gadā uzņēmums bija novērtēts ar 117,42 miljoniem latu, kas deva tam 15.vietu topā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu