TVNET iegādājas portālu NovoNews.lv

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Skandināvu mediju koncerna "Schibsted" sastāvā esošais interneta portāls TVNET paziņo, ka iegādājas trešo lielāko krievu valodā iznākošo ziņu portālu NovoNews.lv.

Portāls TVNET apvieno rusTVNET un NovoNews redakcijas, tādējādi izveidojot spēcīgu un profesionālu komandu. TVNET kā noteicošu uzņēmuma vērtību uzsver redakcionālo neatkarību.

TVNET, apvienojot otro un trešo lielāko krievu portālu Latvijā, mērķis ir kļūt par tirgus līderi. Jau tuvākajā laikā abu portālu lasītājus gaida saturiskas un vizuālas izmaiņas, taču saglabājot jau lasītāju iemīļotās portālu tradīcijas.

rusTVNET pēdējā gada laikā savu auditoriju ir palielinājis par 70%, sasniedzot 250 265 unikālos apmeklētājus mēnesī, savukārt portāla NovoNews mēneša auditorija ir 107 942 lasītāji mēnesī (pēc Gemius Audience 2011. gada septembra datiem).

Portālu TVNET pavasarī iegādājās mediju koncerns "Schibsted"

Šā gada martā TVNET iegādājās Skandināvijas mediju grupas "Schibsted" filiāle Igaunijā "Schibsted Baltics". "Schibsted" ir vienīgais portāla TVNET īpašnieks.

"Schibsted" ir 1839. gadā dibināta mediju grupa, kas darbojas 26 valstīs.

TVNET šobrīd ir straujāk augošais interneta medijs

TVNET, kurš dibināts 2001.gadā, ir otrs lielākais interneta portāls Latvijā, kuru ik mēnesi apmeklē vairāk nekā 530 000 unikālo lietotāju. Šajos gados TVNET zīmols ir kļuvis par visuzticamāko avotu objektīvu ziņu iegūšanai, vienmēr turot roku uz pulsa visos svarīgākajos pasaules un pašmāju notikumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu