Prezidents kopā ar 19 ģimenēm iededz Rīgas pils Ziemassvētku egli

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Turpinot Rīgas pilī iedibināto tradīciju, Valsts prezidents Andris Bērziņš un Dace Seisumas kundze trešdien kopā ar 19 ģimenēm no Latvijas pilsētām un novadiem iededza Rīgas pils Ziemassvētku egli.

Prezidents pasākumā uzsvēra prieku un lepnumu par to, ka Latvijā ir izcilas ģimenes, kas var būt paraugs ikvienam mūsu sabiedrībā. Viņš norādīja, ka šādi pasākumi darbam Latvijas labā viņu iedvesmo visvairāk. Vēlot priecīgus Ziemassvētkus un gaismu šajā tumšajā laikā, Bērziņš katrai ģimenei dāvināja māla svečturi un saldumus.

Uz egles svinīgo iedegšanu pie Rīgas pils bija aicinātas ģimenes, kuras šogad pelnījušas īpašu sabiedrības cieņu un uzmanību. Ģimenes pēc Valsts prezidenta aicinājuma izvirzīja Latvijas Pašvaldību savienība, norādīja kancelejā.

Pasākumā piedalījās Vagaļu ģimene no Daugavpils pilsētas, Miethkes ģimene no Baltinavas, Orolu ģimene no Dagdas novada, Murānu ģimene no Aglonas novada, Černoglazovu ģimene no Gulbenes novada, Muduļu ģimene no Līgatnes novada, Ezeriņu ģimene no Alūksnes novada, Bergu ģimene no Kocēnu novada, Ezeriņu ģimene no Lubānas novada, Ziemuļu ģimene no Beverīnas novada, Tarvānu ģimene no Rundāles novada, Albekeišu ģimene no Skrīveru novada, Mesteru ģimene no Jelgavas, Indriksonu ģimene no Babītes novada, Antiņu ģimene no Engures novada, Staueru ģimene no Krimuldas novada, Dombrovsku ģimene no Mālpils novada, Vitas Stepanovičas un Naura Geruļska ģimene no Durbes novada un Sīkļu ģimene no Grobiņas novada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu