Akcija: Ļaujies dāvināšanas priekam!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Tuvojoties Ziemassvētkiem, cilvēkos virsroku ņem vēlme būt labākiem, mīlošākiem un dāsnākiem. Vismaz tādus es esmu novērojusi TVNET lasītājus, un milzīgs paldies jums par to! Jau otro gadu mēs rīkojam Ziemassvētku akciju "Sagādā prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams". Īsā laikā uz TVNET ir atceļojušas ļoti daudz dāvaniņu, kuras pavisam drīz mēros ceļu uz Kolku un Dundagu.

Manuprāt, šī ir TVNET aizkustinošākā un sirsnīgāka akcija, tādēļ priecājamies, ka Latvijā ir tik daudz atsaucīgu cilvēku, kuri palīdz mums uzdāvināt skaistu pārsteiguma mirkli bērniņiem, kuri to ļoti gaida.

Arī Tu, iejūtoties Ziemassvētku vecīša lomā, vēl vari palīdzēt šo bērniņu vēlmju realizēšanā.

Savas Ziemassvētku vecītim vēstulē uzrakstītās vēlmes vēl gaida pieci Dundagas vidusskolas un Kolkas pamatskolas 1.-4. klases bērniņi.

Šīs dāvanas jau gaida savus nākamos saimniekus
Šīs dāvanas jau gaida savus nākamos saimniekus Foto: TVNET

TVNET līdzīgu akciju rīkoja arī pagājušajā gadā. Toreiz milzīgā sniegputenī mērojām tālo ceļu uz Latgali, un joprojām neaizmirstams ir dāvanas saņemšanas prieks mazo Aglonas internātskolas audzēkņu acīs.

Viņu ikdienā tas patiešām bija īpašs mirklis,

tie bija svētki, kādu viņu dzīvītēs diemžēl nav daudz. Aizkustināti bija Aglonas vidusskolas pedagogi, TVNET redakcijas cilvēki un mūsu draugi, un, galvenais, jūs - dāvanu sarūpētāji!

Esmu priecīga, ka ir cilvēki, kuri dāvaniņas uz TVNET redakciju nes jau otro gadu pēc kārtas. Tas nozīmē, ka šiem TVNET lasītājiem un arī maniem kolēģiem gribas sajusties kā Ziemassvētku brīnuma radītājiem atkal un atkal, jo patiesībā

Ziemassvētkos lielākais ir nevis dāvanu saņemšanas, bet gan dāvināšanas prieks!

Atgādinām, ka Ziemassvētkos visas mūsu lasītāju sarūpētās dāvanas vedīsim uz Kolku un Dundagu, kur taps reportāža, ko publicēsim portālā TVNET, lai ikviens dāvinātājs zinātu, tieši kura bērna sirdi ir iepriecinājis. Dāvanu mūsu birojā var nogādāt līdz 20.decembrim.

Piesakies dāvāt prieku!

Foto: TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu