Svētkos visu diennakti strādās ģimenes ārstu tālrunis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Medicīniskus padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos, kuru risināšanai nav nepieciešama neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšana, iedzīvotāji var saņemt, zvanot uz Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001, atgādina Nacionālais veselības dienests (NVD).

Pieredzējuši ģimenes ārsti un ārsta palīgi medicīniskus padomus pa minēto tālruni sniedz brīvdienās un svētku dienās visu diennakti, bet darba dienās no plkst.18.00 līdz plkst.8.00 no rīta.

Lai svētku dienās saņemtu medicīnisku konsultāciju pēkšņas saslimšanas gadījumos, iedzīvotāji var vērsties pie dežūrārstiem. Ziemassvētku un Jaungada brīvdienās Rīgā dežūrārsti būs pieejami 24.decembrī, 26.decembrī un 31.decembrī no plkst.8.00 līdz plkst.15.00.

Lielākajās Latvijas pilsētās ārpus Rīgas dienas laikā dežūrārsti būs pieejami no 24. līdz 26. decembrim, 31. decembrī un 1.janvārī.

Traumu gadījumos vai pēkšņas saslimšanas gadījumos iedzīvotāji var vērsties arī steidzamās medicīniskās palīdzības punktos

Sīkāka informācija NVD mājaslapā www.vmnvd.gov.lv

Neatliekamos gadījumos, kad apdraudēta ir veselība vai dzīvība, palīdzību sniegs slimnīcu uzņemšanas nodaļas. Atgādinām, ka neatliekamo medicīnisko palīdzību var izsaukt, zvanot pa tālruni 113.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu