Domburs turpmāk sadarbosies ar sabiedrisko attiecību aģentūru

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Žurnālists Jānis Domburs, kurš ilgus gadus vadījis raidījumu «Kas notiek Latvijā?», nolēmis vadīt mediju treniņus sabiedrisko attiecību aģentūrā «Hill and Knowlton», pirmdien vēsta laikraksts «Diena».

Domburs pastāstīja, ka viņam esot bijusi saruna ar «Hill and Knowlton» vadītāju Ralfu Vīlandu un viņš esot piekritis piedalīties mediju apmācībās, ja būs pieprasījums. Vīlands uzsver – nevarētu teikt, ka šos kursus vada Domburs, tā ir savstarpēja sadarbošanās. «»Hill and Knowlton« no savas puses nodrošina sabiedrisko attiecību stratēģiju apmācību, savukārt Domburs stāsta no žurnālista pozīcijas,» stāstījis Vīlands.

Šāda veida kursus kompānija rīkojot jau septiņus gadus. Atkarībā no programmas izvēles maksa par komunikāciju treniņu varot atšķirties.

Domburs arī noraida pārmetumus par pāriešanu sabiedriskajās attiecībās.

«Es stingri apgalvoju – savus principus nepārdodu, bet pārdodu savu laiku un pieredzi. Ja varu palīdzēt pārliecinoši publiski uzstāties, labprāt to arī daru,».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu