Bijušie TP biedri dibinās Kuldīgas novada partiju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Gatavojoties nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, plānots dibināt Kuldīgas novada partiju, informēja Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, kura savulaik domē ievēlēta no Tautas partijas (TP) saraksta.

Pašlaik plānots, ka jaunās partijas dibināšanas sapulce notiks 31.martā plkst.10 Kuldīgas Kultūras centrā. Ja līdz tam laikam neizdosies savākt partijas dibināšanai nepieciešamo biedru skaitu, dibināšanas sapulci varētu atlikt uz mazliet vēlāku laiku, pieļāva Bērziņa.

Lai nodibinātu partiju, tajā jābūt vismaz 200 biedriem. Pašlaik izdevies sapulcināt ap 80 domubiedru, kuri jau ir cieši nolēmuši pievienoties jaunajai partijai. Viņu vidū ir arī Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieki Viktors Gotfridsons un Aleksandrs Lange, Kuldīgas Tūrisma informācijas centra direktors Artis Gustovskis un Kuldīgas attīstības aģentūras direktors Kaspars Rasa.

Daļa topošās partijas biedru savulaik bijuši likvidētās TP biedri, taču daudz ir arī tādu cilvēku, kuri iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās startējuši no citu partiju sarakstiem vai vispār nav bijuši nevienas partijas biedri.

Pašlaik vēl nav zināms, kāds būs jaunās partijas nosaukums. Partijas dibināšanas sapulcē tiks lemts par labu vienam no trim piedāvātajiem nosaukuma variantiem - Kuldīgas novada partija, «Kuldīgas novadam» un «Kuldīgai un Kurzemei».

Kā pastāstīja Bērziņa, partijas galvenais mērķis būs Kuldīgas novada iedzīvotāju labklājība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu