Foto: jelgavnieki pie gaisa tuneļa gaida Džekiju Čanu (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzi jelgavnieki kopš pagājušas nedēļas beigām pulcējas pie gaisa tuneļa Lielupes krastā, kur notiek Džekija Čana filmas epizožu filmēšana. Filmēšanas organizētāji joprojām neatklāj, vai jelgavniekiem būs iespēja redzēt pašu aktieri un režisoru, lidojam gaisa tunelī.

Filmēšanas rīkotāju pārstāve Līga Gablika zz.lv informē, ka iedzīvotāji, kuri vēro gaisa tunelī notiekošo, filmētāju darbam netraucē. «Viss notiek pēc plāna,» piebilst viņa, skaidrojot, ka traucējis nav arī lietus. L.Gablika atgādina – plašāka informācija par iespējamo Džekija Čana piedalīšanos filmēšanas procesā sniegta netiks.

Arī Jelgavas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste-juriste Sandra Reksce informē, ka izsaukumi sakarā ar filmēšanu un iespējamiem konfliktiem pie pludmales saņemti nav. «Nav bijis sūdzību arī par tuneļa darbību,» S.Reksce teic.

Jau rakstīts, ka pašvaldība saņēmusi SIA «Gaisa sporta sertifikācijas centra» iesniegumu ar lūgumu saskaņot vēja tuneļa darbību no 18.aprīļa līdz 2.maijam, ņemot vērā iespējamo trokšņa līmeņa pārsniegšanu, iepriekš informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību sektors. Vēja tuneļa intensīva darbība centram nepieciešama, jo savstarpējas sadarbības rezultātā Ķīnas filmu studija «China Hero» vēlas uzņemt Džekija Čana jaunākās filmas epizodes.

Paredzēts, ka lidošanas epizožu filmēšana vēja tunelī notiks no pulksten 9 līdz 19. Katras lidošanas epizodes filmēšana ilgs vienu stundu ar 30 minūšu pārtraukumiem.

Foto: www.zz.lv
Foto: www.zz.lv
Foto: www.zz.lv
Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu