Bijušais policists dzērumā izraisa vairākas avārijas (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājā bijušais policijas darbinieks, dzērumā ar automašīnu bēgot no ceļu policistiem, izraisījis vairākus ceļu satiksmes negadījumus. Pārkāpēja aizturēšanai policisti bijuši spiesti lietot dienesta ieroci.

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga pavēstīja, ka svētdienas vakarā 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «BMW X3» pa Lielo ielu, nepakļāvās policijas darbinieku likumīgām prasībām apturēt transportlīdzekli un apdraudēja citu ceļa satiksmes dalībnieku, kā arī gājēju drošību.

Bēgot no policijas, nogriežoties no Ganību ielas uz Salmu ielu, vadītājs netika galā ar «BMW» vadību, iebrauca ceļa pretējā malā, sabojājot aizsarga drošības barjeru, kā arī izbraukāja puķu dobi.

Pēc sadursmes viņš bēgšanu turpināja.

Vadītājs izraisīja ceļu satiksmes negadījumu arī Pļavu un Miera ielas krustojumā, kur, nobraucot no braucamās daļas, iebrauca krūmos.

Lai šoferis nevarētu turpināt bēgšanu, satiksmes uzraudzības rotas inspektors lietoja dienesta ieroci, šaujot pa automašīnas riepu.

Autovadītājs pie stūres bija sēdies 2,66 promiļu reibumā.

Cilvēki nav cietuši. Vadītāju sauks pie atbildības par visiem pārkāpumiem, informēja policija.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas komandieris Ingus Ukstiņš pastāstīja, ka vīrietis ir bijušais policijas darbinieks – viņš savulaik strādājis par iecirkņa inspektoru. Policijā vīrietis nestrādā jau vairākus gadus, un patlaban viņa nodarbošanās nav saistīta ar tiesībsargājošām iestādēm.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu