Avārijā Rīgā cietis automašīnas vadītājs (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā pēc divu automašīnu sadursmes cietis vienas automašīnas vadītājs, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Purvciema ielā notikusi sadursme starp automašīnu «VW», kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Opel», kuru vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas «Opel» vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu