Studenti akcijā paudīs viedokli par aktuālām Latvijas problēmām (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Rīgas centrā no plkst.15 līdz 19 studenti ar īpašu akciju paudīs viedokli par aktuālām Latvijas problēmām, aģentūru LETA informēja akcijas organizatoru pārstāvis Uģis Bērziņš.

Reklāmas kampaņā «7 Latvijai» studenti piedāvās savas idejas aktuālu Latvijas problēmu risinājumam. Kā šādas problēmas tiek minēta demogrāfija, stipendijas, veselības aprūpe, globalizācija, studentu nodarbinātība un cilvēku savstarpējās attiecības.

«No Merķeļa līdz Brīvības ielai pie kokiem piesietie studenti paudīs attieksmi pret vardarbību ģimenē, ar sirdi rokā atgādinās vidusskolu absolventiem par īstās izvēles izdarīšanu savas nākotnes vārdā, tiksies pie Laimes pulksteņa, lai turpinājumu atstātu katra paša ziņā, ņems rokā slotas un tīrīs ielas, lai parādītu, ka studentam sevis realizēšanas iespējas ir tikpat svarīga kā teorijas apgūšana. Sniegs iespēju satikt neredzamu ubagu kā simbolu problēmām, kuras sabiedrība ignorē, jo nevēlas redzēt. Vērsīs uzmanību uz pašu valsts problēmām, kuras globalizācijas apstākļos nepamanām,» raksta akcijas organizatori.

Četru stundu garumā studenti nolēmuši apelēt pie negatīvā, lai kultivētu labo, liekot sabiedrībai atcerēties patiesās vērtības, piedāvājot risinājumus aktuālām problēmām un mudinot padomāt, ko katrs pats var darīt savas valsts labā.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu