Prezidents bērna klātbūtnē draud: «Čaļi, pa galvu vajag! Ilgi neesat sisti!» (1444)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidenta mājaslapā rakstīts: «Sakarā ar dēla skolas gaitu sākumu (3.septembrī) Valsts prezidents ar ģimeni piedalīsies šim notikumam veltītajos svinīgajos pasākumos.» Skolas numurs gan nebija minēts, tomēr jau laikus pie tās dežurēja prezidenta apsardze un viņa preses dienesta pārstāvis, arī žurnālisti. Ierodoties prezidents Andris Bērziņš pavisam negaidīti pārsteidza žurnālistus un izteica tiem draudus.

Pievienots Bērziņa komentārs

Pie skolas ierodoties prezidentam Andrim Bērziņam ar dēlu Kristapu Andri, augstā amatpersona, ejot garām žurnālistiem, negaidīti pārsteidza viņus ar draudiem: «Čaļi, pa galvu vajag, ja! Ilgi neesat sisti tikai, ja!»

Bērziņa agresivitāte pēc pāris stundām bija norimusi un viņš personiski atvainojās TV3 operatoram, kuru pats bija nolamājis, vēsta TV3 ziņas.

Andra Bērziņa reakciju uz žurnālistu klātbūtni pie viņa dēla skolas nevar nosaukt par adekvātu. Ar šādiem incidentiem publicitāti dzeltenās preses slejās gūst šovbiznesa slavenības. Savukārt vēlētām valsts augstākajām amatpersonām ir jārēķinās ar zināmām neērtībām un jāmācās saglabāt aukstasinība un vēss prāts arī šādās situācijās.

Sabiedrībai ir jābūt pilnīgi drošai un pārliecinātai, ka Valsts prezidents Andris Bērziņš, pildot savus tiešos pienākumus, sarežģītās situācijas spēj reaģēt nosvērti un apdomīgi.

Bērziņš otrdien intervijā «LNT» skaidroja, ka tā rīkojies, lai aizstāvētu sava dēla tiesības.

Aizstāvējis bērna tiesības

«Es biju spiests pietiekami aktīvi aizstāvēt sava bērna tomēr tiesības. Protams, es pēc tam arī atvainojos. Bet es gribētu lūgt ievērot manu ģimenes locekļu privātās tiesības un turpmāk censties tās nepārkāpt, lai neizraisītu šādus incidentus. Tie ir sāpīgi mums kā ģimenei, tas jautājums tomēr ir ļoti sāpīgs,» sacīja Bērziņš.

Komentāri (1444)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu