Vakar traumas guvuši divi velosipēdisti (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Zemgalē 14 gadus vecs pusaudzis, krītot no velosipēda, pret stūri spēcīgi sasitis vēderu un nekavējoties nogādāts slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Savukārt Rīgas reģionā 42 gadus vecu riteņbraucēju aizķērusi automašīna. Arī pēc šī negadījuma cietušais ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.

Cita veida negadījums noticis kādas privātmājas garāžā Rīgas reģionā. Tur remonta laikā, visticamāk, īssavienojuma dēļ aizdegusies automašīna, kā rezultātā ar traumām uz Apdeguma centru aizvests 48 gadus vecs vīrietis.

Vakar Vidzemē reģistrēta viena darba trauma, kad 33 gadus vecs vīrietis celtniecības objektā nokritis no sastatnēm un aizvests uz stacionāru ar aizdomām par mugurkaula lūzumu.

Kā liecina NMPD informācija, kopumā mediķi pagājušajā diennaktī saņēmuši 1222 izsaukumus, no kuriem 190 saistīti ar dažādām traumām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu