Iedzīvotāji sašutuši. Aicina izteikt prezidentam neuzticību (1195)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidenta Andra Bērziņa apšaubītie dati par nabadzību Latvijā izsaukuši asu sabiedrības reakciju. Sašutušie iedzīvotāji gan interneta komentāros, gan sociālajos tīklos izplata aicinājumu paust prezidentam neuzticību.

«Prezidents Bērziņš (miljonārs!) neuzticas nevieniem datiem par nabadzību Latvijā. Mēs neuzticamies viņam! Lūdzam izplatīt tālāk,» sociālajā vietnē «Facebook» izplatīts aicinājums paust prezidentam neuzticību.

Jau vēstīts, ka vakar intervijā TV 3 raidījumam «Nekā personīga» valsts prezidents apšaubīja, vai «daži» piemēri var kalpot kā pierādījums apgalvojumam, ka Latvijā krīze nekad nav beigusies un daudzi dzīvo uz nabadzības robežas.

Pēc Labklājības ministrijas datiem lielākajā nabadzības riskam pakļautajā grupā Latvijā kopumā ir 425 000 piektdaļa iedzīvotāju, kuru mājsaimniecību ienākumi ir ap 150 vai mazāk latu mēnesī.

Komentāri (1195)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu