«V-Traffic» vienpusēji lauzīs vienošanos ar policiju (104)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzņēmums «V-Traffic» (iepriekš - «Vitronic Baltica un partneri») šodien sagatavojis paziņojumu Valsts policijai par 12.oktobrī noslēgtās vienošanās par fotoradaru darbības atjaunošanu vienpusēju laušanu, sacīja «V-Traffic» valdes loceklis Sergejs Borisovs.

Radariem bija jādarbojas līdz 31. decembrim

Vienošanās tiks lauzta pēc desmit dienām - 15.decembrī, informēja Borisovs.

Jautāts, kā uzņēmumu ietekmēs valdības šodien pieņemtais lēmums neatpirkt fotoradarus, Borisovs sacīja, ka pagaidām no uzņēmuma puses nekādu komentāru nebūs.

Arī Vācijas ražotāja «Vitronic Dr.-Ing. Stein Bildverarbeitungssysteme GmbH» («Vitronic GmbH») pārstāvis Patriks Šulce sacīja, ka tagad «mainīsies daudzas lietas», taču uzņēmuma komunikācijas politika paliek nemainīga, un šis jautājums netiks komentēts.

«V-Traffic» un Valsts policijas 12.oktobra vienošanās paredzēja, ka fotoradari atsāka darboties 13.oktobrī un tiem bija jādarbojas līdz 31.decembrim.

Fotoradarus neatpirks

Jau ziņots, ka valdība šodien aiz slēgtām durvīm nolēma atbalstīt Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavoto priekšlikumu un neatpirkt fotoradarus no Vācijas ražotāja «Vitronic Dr.-Ing. Stein Bildverarbeitungssysteme GmbH» («Vitronic GmbH»), žurnālistus informēja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Šādu priekšlikumu IeM bija sagatavojusi, izvērtējot kompānijas «Pricewaterhouse Coopers» (PwC) auditoru sagatavoto ziņojumu, kurā norādīts uz fotoradaru pārņemšanas iespējamiem riskiem, prognozējamajiem finansiālajiem ieguvumiem un zaudējumiem.

Komentāri (104)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu