LTV «100. panta preses klubu» vadīs Otto Ozols (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas Televīzijas (LTV) 1. kanāla diskusiju raidījumam «100.panta preses klubs» jaunajā gadā būs jauns vadītājs – rakstnieks un publicists Otto Ozols jeb īstajā vārdā Mārtiņš Barkovskis, TVNET informēja LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Ozola debija raidījuma vadītāja lomā notiks jau šo piektdien, 4. janvārī, pulksten 21:15, kad «100. panta preses kluba» studijā notiks diskusija par jautājumiem, vai valdošajiem politiķiem ir skaidri šā gada plāni un vai viņi ir spējīgi strādāt saliedētā komandā valsts un sabiedrības labā. Ozols raidījumā kopā ar kolēģiem – Baibu Lulli (NRA), Sigitu Kirilku (BNS), Gunti Bojāru («Diena») – izjautās valdošās koalīcijas pārstāvjus Dzintaru Zaķi («Vienotība»), Vjačeslavu Dombrovski (RP) un Eināru Cilinski (NA).

Ozols savulaik strādājis LTV literatūras un mākslas raidījumu redakcijā par režisora asistentu. Viņš bijis arī pirmās neatkarīgās televīzijas NTV5 Ziņu dienesta izveidotājs, tur darbojies kopā arī ar Ilvu Liepiņu.

«Pirms divdesmit gadiem man teica, ka no televīzijas neviens neaiziet. Toreiz es tam neticēju,» savu atgriešanos televīzijā komentē jaunais raidījuma «100. panta preses klubs» vadītājs, kurš par paraugu televīzijā uzskata BBC Hardtalk žurnālistu Stīvenu Sakuru.

Šobrīd Otto Ozols ir TVNET viedokļu sadaļas «Spogulis» viens no autoriem.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu