Prezidentu Bērziņu negatīvi vērtē 42% sabiedrības (124)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēdējos mēnešos strauji mazinās Valsts prezidenta Andra Bērziņa popularitāte sabiedrībā - viņa darba negatīvais vērtējums jau sasniedzis visu laiku augstāko līmeni, bet pozitīvais vērtējums tuvojas visu laiku zemākajam novērtējumam, liecina «Latvijas faktu» decembrī veiktā aptauja.

Decembrī Bērziņa darbu pozitīvi novērtējuši 15,5% aptaujāto, drīzāk pozitīvi - 31%, negatīvi - 17,4%, drīzāk negatīvi - 24,7%, bet 11,4% respondentu nebija viedokļa par valsts galvas darbu.

Bērziņa darba negatīvais vērtējums decembrī ir sasniedzis visu laiku augstāko līmeni - 42,1%.

Salīdzinoši novembrī prezidenta darbu negatīvi vērtēja 38,5%, bet oktobrī - 28% aptaujāto.

Savukārt prezidenta darba pozitīvais vērtējums tuvojas visu laiku zemākajam līmenim - aptuveni 40%, kāds tas bija, Bērziņam stājoties amatā 2011.gada vasarā. Decembrī prezidenta darbu pozitīvi novērtējuši 46,5%, novembrī - 51,4%, bet oktobrī - 59% aptaujāto.

Arī premjera Dombrovska atbalstītāju skaits samazinās

Premjera Valda Dombrovska darbības pozitīvais vērtējums decembrī samazinājies un pozitīvi vai drīzāk pozitīvi viņa darbību novērtējuši 46,5%, liecina sabiedriskās domas pētījumu centra «Latvijas fakti» jaunākie dati.

Vēl novembrī Dombrovska darbību pozitīvi vai drīzāk pozitīvi novērtēja 53,8%.

Premjera darbību negatīvi vai drīzāk negatīvi decembrī vērtēja 42,4% iedzīvotāju, kas ir pieaugums kopš novembra, kad Dombrovska darbību negatīvi vai drīzāk negatīvi vērtēja 38,3%.

Komentāri (124)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu