Centrāltirgus apsardzei plāno tērēt miljonu (55)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas pašvaldības akciju sabiedrība «Rīgas Centrāltirgus» apsardzes pakalpojumiem gatavojas tērēt 933 692 latus, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētais paziņojums par iepirkuma procedūras rezultātiem.

Uz atkārtotiem lūgumiem sniegt papildu informāciju, ar ko skaidrojami šādi tēriņi apsardzes pakalpojumiem, «Rīgas Centrāltirgus» mārketinga un komunikācijas daļas speciālists Ivars Jakovels norādīja, ka viņam esot izdevies pie Centrāltirgus iepirkuma daļas speciālistiem precizēt informāciju par šo iepirkumu, taču par minēto iepirkumu viņš būtu gatavs informēt, tiklīdz būs noslēdzies iepirkuma rezultātu apstrīdēšanas termiņš un ar līguma parakstīšanu noslēgsies iepirkuma procedūra.

Centrāltirgus izsludinātajā iepirkuma konkursā saņemti četri pieteikumi, bet par izdevīgāko atzīts SIA «Apsardze Jūra - SBE» piedāvājums par 933 962 latiem, neieskaitot PVN, kas bijusi zemākā piedāvātā pakalpojuma cena.

Pretendents nav paredzējis slēgt apakšuzņēmuma līgumus ar trešajām personām.

Kā liecina SIA «Firmas.lv» informācija, SIA «Apsardze Jūra-SBE», dibināta 2011.gada sākumā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu. Apsardzes firma pilnībā pieder Viktoram Bungam.

2012.gadā apsardzes firmas apgrozījums bija 170 104 lati, savukārt peļņa - 574 lati.

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu