Prognozē populārāko rakstu un saņem ceļojumu 800 latu vērtībā vai iPad mini (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv

TVNET piedāvā Tev iespēju prognozēt populārāko TVNET rakstu un balvā iegūt ceļojumu 800 latu vērtībā vai iPad mini. Vienam loģiskā domāšana, otram intuīcija, bet citam veiksme palīdzēs prognozēt TVNET dienas populārāko rakstu! Piedalies konkursā sociālajos tīklos www.facebook.com un www.draugiem.lv.

Kas Tev jādara Facebook.com?

Seko TVNET Facebook lapai un aicini sekot arī savus draugus.

Lai piedalītos akcijā Facebook spied šeit:

Piedalies akcijā Facebook

Foto: facebook.com

Izvēlies piedalīties konkursā.

Foto: TVNET

Tālāk Tev tikai jāizvēlas viens no piedāvātajiem pieciem TVNET rakstiem, kam pēc tavām domām ir vislielākā iespēja kļūt par dienas lasītāko rakstu portālā TVNET un jānobalso par to.

Populārākā raksta prognoze var tikt veikta tikai vienu reizi vai atkārtoti - katru dienu no 05.06.2013. līdz 04.07.2013. laikā no 00:00 līdz 19:00.

Foto: TVNET

Jo vairākas pareizas prognozes izteiksi, jo lielākas iespējas uzvarēt

Konkursā Tev jāpiedalās vismaz vienu reizi mēneša laikā. Tomēr, jo biežāk prognozēsi, jo lielākas iespējas doties ceļojumā.

Visas pareizās prognozes piedalās ceļojuma izlozē!

Dodies 800 latu vērtā ceļojumā uz Kipru divām personām

Akcijas uzvarētāju gaida pasakains ceļojums uz Kipru, kas, pateicoties salas skaistumam, brīnišķīgajam klimatam un 320 saulainām dienām gadā, sniegs neierobežotas iespējas izbaudīt salu, kas tiek dēvēta par Vidusjūras pērli.

Kas Tev jādara Draugiem.lv?

Seko TVNET Draugiem lapai un aicini sekot arī savus draugus.

Lai piedalītos akcijā Draugiem.lv spied šeit:

Piedalies akcijā Draugos

Foto: draugiem.lv

Tev tikai jāizvēlas viens no piedāvātajiem pieciem TVNET rakstiem, kam pēc tavām domām ir vislielākā iespēja kļūt par dienas lasītāko rakstu portālā TVNET.

Populārākā raksta prognoze var tikt veikta tikai vienu reizi vai atkārtoti - katru dienu no 05.06.2013. līdz 04.07.2013. laikā no 00:00 līdz 19:00.

Foto: draugiem.lv

Konkursā Tev jāpiedalās vismaz vienu reizi mēneša laikā. Tomēr, jo biežāk prognozēsi, jo lielākas iespējas iegūt iPad mini.

Visas pareizās prognozes piedalās iPad mini izlozē!

Balvā iegūsti iPad mini

Konkursa uzvarētājs balvā saņems iPad mini sadarbībā ar informācijas tehnoloģiju kompāniju «Capital».



Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu