Līgo svētkos satiksmei būs slēgta 11.novembra krastmala; Rīgā sabiedriskais bez maksas (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Gatavojoties Līgo svētku pasākumiem «Līgosim krastmalā» un pašu pasākumu laikā Rīgā no sestdienas, 22.jūnija, plkst.21 līdz pirmdienas, 24.jūnija, plkst.18 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Rīgā 23. un 24.jūnijā sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas

Satiksme tiks slēgta arī Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai, kā arī Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai.

Līgo!

Šajā laikā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, un 11.novembra krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē, starp Bīskapa gāti un Poļu gāti, tiks ieviesti jau no sestdienas, 22.jūnija, plkst.17. Atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko iespējamo stāvēšanai atļauto vietu.

Savukārt no svētdienas, 23.jūnija, plkst.16 līdz pirmdienas, 24.jūnija, plkst.5 slēgs ūdens transportlīdzekļu satiksmi Daugavas akvatorija labajā pusē, starp Akmens un Vanšu tiltiem, izņemot pasažieru kuģus «Jelgava», «Horizonts», «Misisipi», «Vecrīga» un «Mecklenburg».

Kā ziņots, Rīgā 23.jūnijā jau tradicionāli 11.novembra krastmalā notiks pasākums «Līgosim krastmalā!», kura gaitā varēs baudīt kultūras programmu ar Latvijas teātru aktieru, populāru solistu un mūzikas grupu piedalīšanos. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja lustēties, piedalīties rotaļās un atrakcijās, dziedāt, dancot un baudīt Jāņu mielastu jau no plkst.17 pēcpusdienā līdz pat rīta gaismai. Arī šogad, līdzīgi kā pērn, savu īpašo Līgo vakara koncertprogrammu ar populāru dziedātāju piedalīšanos sagatavojis Maestro Raimonds Pauls.

Rīgā 23. un 24.jūnijā sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas

Tāpat 23. un 24.jūnijā sabiedriskā transporta maršrutos tiks organizēti papildu reisi, kā arī būs izmaiņas klientu apkalpošanas centru un autostāvvietu darbībā. Pirmdien, 24.jūnijā, sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu saraksta.

«Rīgas satiksmes» preses sekretārs Viktors Zaķis uzsvēra, ka bezmaksas braucieni neattiecas uz minibusu maršrutiem, nakts maršrutiem un Retro tramvaja izmantošanu.

Naktī no 23. uz 24.jūniju sabiedriskā transporta maršrutos tiks organizēti papildu reisi. Papildu reisi tiks organizēti visu nakti aptuveni reizi pusstundā, noslogotajos maršrutos biežāk, lai tie apkalpotu lielāko daļu pilsētas mikrorajonu. Papildu reisi tiks nodrošināti 4., 5., 6., 7., 10. un 11.tramvaja maršrutā; 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27.trolejbusa maršrutā; 3., 11. (12., 23., 26.apvienotais maršruts), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53.autobusa maršrutā. Ar papildu reisiem un maršrutiem varēs iepazīties «Rīgas satiksmes» mājaslapā, informācija par tiem tiks izvietota pieturvietās, kas atrodas pilsētas centrā.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu