Atradušies cilvēki, par kuriem bija ziņas kā par pazudušiem (58)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Atradušies cilvēki, par kuriem policijā bija saņemtas ziņas, ka tie ir pazuduši un varētu būt atradušies Zolitūdes lielveikalā brīdī, kad iebruka ēkas jumts.

Valsts policijas pārstāve Sigita Pildava skaidroja, ka policija traģēdijas brīdī aicināja visus ziņot un atstāt policijas dežūrdaļai informāciju par tiem cilvēkiem, kuri ir pazuduši un ir aizdomas, ka tie ēkas jumta iegruvuma brīdī varēja atrasties tirdzniecības vietā.

Policija noskaidrojusi informāciju par visiem septiņiem, par kuriem glābšanas darbu beigu posmā bija ziņas kā par bezvēsts pazudušiem. To vidū bija cilvēki, par kuriem kaimiņi bija ziņojuši tāpēc, ka nebija kādu laiku manījuši savus kaimiņus un nezināja, ka tie izbraukuši. Bija informācija arī par pazudušu veikala darbinieci, tomēr izrādījās, ka nelaimes dienā viņa nebija darbavietā.

Cilvēki atradušies, tāpēc policija tagad turpinās traģēdijas izmeklēšanu un nepieciešamības gadījumā atkārtoti atgriezīsies notikuma vietā.

Kā ziņots, 21.novembrī, iebrūkot lielveikala «Maxima» griestiem, Zolitūdē bojā gāja 54 cilvēki, tostarp trīs ugunsdzēsēji, bet vēl vairāki desmiti guva smagus savainojumus.

Zolitūdes traģēdija ir lielākā Latvijā kopš neatkarības atjaunošanas.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu