Rīgas būvvaldes vadītājs negrasās atkāpties no amata - tas būtu vieglākais risinājums (191)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs pats neplāno atkāpties no amata, jo, viņaprāt, tas būtu vienkāršākais risinājums.

«Atkāpšanās šajā gadījumā būtu vienkāršākais no manas puses, ko es varētu izdarīt. Pašlaik ir jānodrošina būvvaldes darbs gan no ikdienas funkciju viedokļa, gan lai varētu apsekot sabiedrisko nozīmīgās būves un saprast, vai tur ir problēmas un pārkāpumi,» otrdien intervijā LTV raidījumam «Rīta Panorāma» teica Vircavs.

Viņš arī norādīja, ka lēmumu pieņemšanā, kas saistīti ar Zolitūdes lielveikalu «Maxima», neesot piedalījies.

Sākta pārbaude

Jau vēstīts, ka Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs par Vircava palikšanu amatā lems pēc pārbaudes, kas sākta saistībā ar «Maxima» traģēdiju.

Rīgā, Zolitūdē veikalā «Maxima» 21.novembra vakarā iebruka jumts. Katastrofā bojā gājuši 54 cilvēki, tostarp trīs ugunsdzēsēji, kuri bija ieradušies glābt cietušos.

Tirdzniecības kompleksu, kurā telpas izmantoja «Maxima», attīstījis uzņēmums «Homburg», bet būvējusi būvkompānija «RE&RE». Veikala ēka Zolitūdē, Priedaines un Anniņmuižas ielu krustojumā, pabeigta 2011.gada nogalē.

Komentāri (191)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu