Krišjāņa Barona ielā sastatnes uzkrīt tramvaja vadiem, traucēta satiksme (25)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā, Stabu un Krišjāņa Barona ielas stūrī, celtniecības sastatnes pirmdienas rītā uzkritušas uz tramvaja vadiem, traucējot satiksmi, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kopumā glābēji pagājušajā diennaktī saņēmuši 60 izsaukumu, kas saistīti ar stipro vēju, no tiem vairāk nekā 40 – Rīgas reģionā.

Lielākā daļa vēja postījumu saistīti ar nogāztiem kokiem, norautiem stiprinājumu elementiem, dažādiem, priekšmetiem, piemēram, skārda gabaliem, reklāmas plakātiem.

Cilvēki negadījumos nav cietuši.

Valsts lielākajā daļā naktī reģistrētas vēja brāzmas līdz 17–24 metriem sekundē, stiprākas vēja brāzmas bija jūras malā, tostarp 29 m/s Ventspils ostā. Rīgā stiprākās vēja brāzmas reģistrētas trijos naktī, kad pilsētas centrā tās sasniedza 24 m/s, vēl nedaudz lielāks vējš skāra pilsētas ziemeļus. Ūdens līmenis Daugavā nakts sākumā pakāpās aptuveni 120 centimetru virs normas, vēlāk tas sāka pazemināties.

VUGD kopumā pagājušajā diennaktī saņēmis 95 izsaukumus, no kuriem 17 bija ugunsgrēki, 70 – glābšanas darbi, bet astoņi izrādījās maldinājumi.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu