Viņķeles sabiedrisko attiecību padomniece piestrādā par konsultanti uzņēmumā «Biroju centrs Ezerparks» (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labklājības ministres padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Marta Krivade līdztekus pilna laika darbam ministrijā strādā arī SIA «Biroju centrs Ezerparks» par sabiedrisko attiecību konsultanti.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Krivade, viņa strādāja uzņēmumā vēl pirms pieņēma uzaicinājumu kļūt par labklājības ministres padomnieci. Viens no viņas uzstādījumiem, stājoties darbā ministrijā, bija iespēja savienot minētos divus darbus.

Labklājības ministrijā Krivade patlaban veic pilna laika darbu, bet ar SIA «Biroju centrs Ezerparks» noslēgts līgums par konsultāciju sniegšanu, kad tas nepieciešams.

«Biroju centrs Ezerparks» tika dibināts 2008.gadā ar mērķi uzbūvēt un apsaimniekot biroju ēkas, kas piemērotas Valsts ieņēmumu dienesta centrālā aparāta struktūrvienību un citu valsts iestāžu vajadzībām.

Kā ziņots, Izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) biroja vadītāja un bijusī Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) preses sekretāre Anna Kononova patlaban amatu savienošanas kārtībā sadarbojas arī ar pārtikas uzņēmumu vadības un loģistikas pakalpojumu uzņēmuma «NP Foods» zīmolu vadības nodaļu, virzot vienu no AS «Laima» zīmoliem - Šokolādes muzeja - atklāšanas projektu.

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» apliecināja Kononova, viņa līdzdarbojas šonedēļ plānotās Šokolādes muzeja atklāšanas organizēšanā. «Tas notiek amatu savienošanas kārtībā uz līguma pamata. Kā komunikāciju speciāliste palīdzu «Laimai» organizēt šī notikuma norisi,» sacīja Kononova. Jautāta, vai plāno nākotnē sadarboties ar «NP Foods» arī citos projektos, viņa norādīja, ka tas nav izslēgts, tomēr «pagaidām to vēl grūti prognozēt».

Izglītības un zinātnes ministrs Dombrovskis aģentūrai LETA sacīja, ka ir informēts par Kononovas darbību saistībā ar Šokolādes muzeju un viņam pret to iebildumu nav. «Papildus darbus biroja vadītāja veic ārpus darba laika ministrijā,» uzsvēra Dombrovskis.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu